PRIMAL SNACK ÁRAJÁNLAT VÁRI HANGA RÉSZÉRE

Kedves Hanga!

Köszönjük a megkeresésüket, az alábbiakban szeretném pár sorban bemutatni ajánlatunkat.

Snack szeleteink Angliából származnak,  különlegességük, hogy kizárólag néhány teljesen természetes összetevőből (gyümölcsök és diófélék) készülnek, mindenféle színezéktől, finomított cukroktól és adalékanyagoktól mentesen. 100% valódi táplálék minden szeletben, amit az allergiákban szenvedők is fogyaszthatnak. A szeletek glutén, laktóz és szója mentesek, valamint vegánok, és mindezek mellett különlegesen ízletesek.

Biztosak vagyunk abban, hogy a vendégeket akik megkapják a csomagot olyan érzés fogja eltölteni, hogy ilyen különlegességeket még sosem kóstoltak és reméljük sokukat sikerül elindítanunk az egészségesebb táplálkozás útján.

A snack szeleteink kiskereskedelmi ára 590 Ft/db.

A javaslatunk az lenne, hogy 3 különböző ízű szeletet csomagoljunk össze, amit összesen netto 940 Ft-ért tudunk szállítani. Ebben az árban vállaljuk, hogy egy kis raffia szállal, vagy más természetes hatású anyaggal összekötjük a termékeket egy kis csomaggá.

A másik – véleményünk szerint sokkal exkluzívabb hatást keltő – javaslatunk szerint egy kis dobozba összecsomagoljuk a termékeket, és mellékelünk hozzá egy kis ismertetőt a snack szeletekről, hogy az egészséges táplálkozást közelebb vigyük a vendégekhez.

A doboz árával együtt előre láthatólag nem haladjuk meg a netto 1.000 Ft-os árat, a pontos összegért meg kell várnunk partnerünk árajánlatát, amit holnapra ígért, és amint megkaptuk jelezni fogom. A jobb oldali doboz illusztráció, megrendelés estén a dobozkat a 3 snack szelet méretére szabjuk.

Ezen kívül felajánljuk, hogy minden vendég dobozába teszünk egy 20% kedvezményre jogosítő kupont amit a Primal Pantry webáruházában tudnak felhasználni.

Felajánlunk továbbá egy 500 Ft-os kupont is – szintén minden vendég számára – amit a PaleoBox webáruházában tudnak felhasználni bármelyik egészséges snackeket tartalmazó dobozunkra.

Megrendelés esetén a végösszeg 50%-át előlegként, a maradék 50%-ot teljesítéskor kérjük kiegyenlíteni. A csomagokat Magyarország területén saját tehergépkocsival, ingyenesen kiszállítjuk az Önök részére. Amennyiben az ajánlattal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, keressen bátran az alábbi elérhetőségeken.

Üdvözlettel,

Mesterházy Levente
+36 20/944 0992

Minden Primal Pantry szelet mentes az alábbi összetevőktől: szója, gabonafélék, tej, glutén és finomított cukrok.

Nem tartalmaznak színezékeket és semmilyen más mesterséges adalékanyagokat.

Kövess minket Facebookon és az Instagramon!